top of page
  • Фото автораOlga Cimbalista

Вітання з Днем бухгалтера!

Щорічно 16 липня в Україні відзначають день тих людей, без яких не могла би існувати жодна установа, організація чи підприємство. Саме цих фахівців ми гордо звемо бухгалтери.


Ця святкова дата виникла не просто так. Саме у цей день в 1999 році був прийнятий Закон України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Напевно не існує більш уважної роботи, ніж та, де стільки цифр! Бухгалтер гармонійно зводить дебет і кредит, стежить за рахунками та витратами, передбачає неприємності!

Методична комісія з професій «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп’ютерного набору» в цей липневий день щиро вітає працівників бухгалтерії ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ», колег, учнів та випускників з професійним святом!

Бажаємо впевненості, сміливості, амбіцій, удачі, професіоналізму і тільки успіхів в улюбленій діяльності! Нехай цей день буде сповненим гідною шаною та визнанням за вашу неоціненну роботу, відповідальну і клопітку працю, порядність, чесність та принциповість! Міцного здоров'я, натхнення і терпіння, миру і любові вам та вашим рідним!

З повагою, голова методичної комісії Ольга Цимбаліста.



bottom of page