top of page
  • Фото автораOlga Cimbalista

Державна кваліфікаційна атестація у групі №39

16 червня 2020 року у ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» відбувся захист дипломних робіт здобувачів освіти групи № 39 з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп’ютерного набору».


16 червня 2020 року у ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» відбувся захист дипломних робіт здобувачів освіти групи № 39 з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп’ютерного набору». Державна кваліфікаційна комісія працювала під головуванням бухгалтера СТОВ «Лободіно» Надії Орел, заступника директора з виховної роботи Юрія Бутенка, викладачів спецдисциплін Людмили Грищенко та Ілони Суботи.


На захисті було представлено роботи, присвячені актуальним питанням у сфері бухгалтерського обліку. Роботи супроводжувались мультимедійними та поліграфічними додатками. Учні блискуче презентували результати своїх досліджень та впевнено давали відповіді на питання членів комісії.

Результати роботи державної комісії показали, що педагогічно-викладацький колектив нашого училища готує висококваліфікованих робітників у сфері бухгалтерського обліку та медіаіндустрії, які володіють глибокими теоретичними знаннями й практичними навичками з присвоєної кваліфікації.

Вітаємо здобувачів освіти з успішним захистом дипломних робіт.

Крім того вітаємо Саєнко Надію, Семиволос Тетяну та Наздрачову Валерію з високими досягненнями у навчанні та отриманням дипломів з відзнакою.

Запрошуємо випускників 9-х класів продовжити навчання у нашому навчальному закладі з професії «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп’ютерного набору» будемо раді допомогти вам здобути одну з найбільш популярних професій сьогодення.


bottom of page